Een kleine rondleiding door het huis.

We komen in het huis steeds meer ellende tegen. Wat er op het eerste gezicht nog redelijk goed uitzag blijkt bij nader inzien meer viezigheid te verbergen. Er is maar één kamer in het huis waar het niet stinkt en waar we niet veel aan hoeven te doen, dit was het kantoor van de vorige bewoners. Door ons nu gepromoveerd tot tijdelijke woonkamer.

In de badkamer hebben we het bad er uit moeten slopen omdat er achter het bad een lek in de waterleiding zat. Daar kwamen we achter toen we toch maar even onder het vinyl keken. Vermoedelijk was dat lek er al een hele tijd want alles wat er onder het vinyl lag was in verregaande staat van ontbinding.

In de kamer naast de badkamer had één van de honden van de vorige bewoners  opgesloten gezeten. De deur vertoont diepe krabsporen en onder het laminaat, wat op vinyl was gelegd bleek alles drijfnat van de urine. De houten vloer er onder was doorweekt, evenals de muren.

Eigenlijk zijn alle vloeren in huis doorweekt met urine, behalve in het voormalig kantoor. Waar mogelijk vervangen we de vloeren en alle muren worden zo goed mogelijk schoon geschrobd met hulp van de stoomreiniger, hiermee wordt de stank in huis héél langzaam minder.

binnen-009binnen-006thuis-021thuis-022binnen-004thuis-017thuis-016muurdetailbinnen-014thuis-019